facebook-flat-vector-logo-400x400

KÁVÉGÉPEK

Ha a kávézás a szenvedélye és tökéletes kávéfőző a vágya, de a szakértelem hiányában nem biztos a választásában, akkor a lehető legjobb helyen jár, hogy kibővítse a kávégépes tudását. Tartson velünk és ismerje meg a kávégépek legjobbjait, valamint az okokat, hogy miért is érdemes kiemelt figyelmet szentelni egy ilyen gépnek.

Forró víz és őrölt kávé (kávébab), melyek találkozása a világon mindenkit magával ragad. Kávét főzni nem egy bonyolult művelet, de igazán jó kávét főzni már művészet. Ugyanis nem mindegy a kávéőrlemény finomsága, a víz nyomása és persze annak a hőfoka. Az elismert kávészakértők szerint minimum 90, de maximum 96 fokos lehet a tökéletes kávéélmény érdekében. De természetesen legalább ugyan ilyen fontos

a főzési időtartam és az őrlemény finomsága, épp ezért hazánkban az eszpresszó a leginkább alkalmazott technika. A minőségi kávészemeken és a kifinomult főzési technikán túlmutatóan azonban a kávégépek is nagyban hozzájárulnak a végeredményhez. Épp ezért cégünk kizárólag olyan kávégépek forgalmazásával foglalkozik, melyek mind a vendéglátóipar, mind az otthoni fogyasztás világában maradéktalanul megállja a helyét.

HOGYAN VÁLASSZUNK KÁVÉGÉPET?

Először is járjuk körbe a felhasználási módot vagyis, hogy a kávégép otthoni vagy irodai, vagy vendéglátós közegben kell, hogy üzemeljen. Természetesen minden esetben, de leginkább az utóbbi közegben való alkalmazáskor kiemelten fontos a kávégép esztétikája, hiszen a legtöbbször központi szerepet tölt be a pultban.


MILYEN KÁVÉGÉPEKET KÍNÁLUNK VEVŐINKNEK?