Kávégépek

Automata gép volumetrikus adagolással
Tovább
Automata kávéfőzőgép
Tovább
A jővő kávégépe
Tovább
Félautomata gép irodába, otthonra
Tovább

Caffehand - a jó kávé érdekében

A céget kávégép szerelők alapították. A cél az volt , hogy legyen egy jó és megbízható szakemberekből álló szervizcsapat. A szakemberek nem csak a gépeket, hanem a kávékat is jól kell, hogy ismerjék, e nélkül a két tényező nélkül nehéz lenne a problémákat megoldani. A kávézás szenvedély. A mindennapok elengedhetetlen terméke. Jó kávéhoz kell egy jó gép, a jó géphez kell egy jó szerviz. Erre a célra szakosodott a Caffehand a "kávé-keze": mi leszünk a kéz, amely megoldja az Ön problémáit. A szerviz mellé partnereink részére új illetve használt gépeket is tudunk biztosítani. Az Olaszországban készülő kávégépek minősége önmagáért beszél. A SanRemo és BFC márkákat a világon mindenhol ismerik. A csúcstechnológia és a precizitás párosul a jó kávé érdekében.

Használt gépek

Miért érdemes tőlünk használt kávégépet venni? Mivel cégünk alapítói kávégép javító mesterek, ezért a mi forgalmazásunkban kapható használt kávégépek legalább olyan jó állapotnak örvendenek, mint az újonnan legyártott társaik.

Tovább

Szerviz

Zajos a kávégépe, nem fűt fel a készüléke? Vagy ereszti a vizet és az alsó tálcán is áll a víz? Esetleg nem gőzöl rendesen vagy csak a kávéja lett ízetlen? Ha a kérdések közül legalább egyre igen a válasza, akkor jó eséllyel a kávégépben van a hiba. Hozza el hozzánk az elromlott kávégépet vagy kérje a helyszíni szervizünket.

Tovább

Kávés kérdése van?

+36 (70) 364 9586

Üzenetet írok

Kávét szenvedéllyel

Ha a kávézás a szenvedélye és a tökéletes kávéfőző a vágya, de a szakértelem hiányában nem biztos a választásában, akkor a lehető legjobb helyen jár, hogy kibővítse a kávégépes tudását. Tartson velünk és ismerje meg a kávégépek legjobbjait, valamint az okokat, hogy miért is érdemes kiemelt figyelmet szentelni egy ilyen gépnek. Forró víz és őrölt kávébab, melyek találkozása a világon mindenkit magával ragad. Kávét főzni nem egy bonyolult művelet, de igazán jó kávét főzni már művészet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Név
E-mail cím
Tárgy
Üzenet
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot