KÁVÉGÉPEK

Ha a kávézás a szenvedélye és tökéletes kávéfőző a vágya, de a szakértelem hiányában nem biztos a választásában, akkor a lehető legjobb helyen jár, hogy kibővítse a kávégépes tudását. Tartson velünk és ismerje meg a kávégépek legjobbjait, valamint az okokat, hogy miért is érdemes kiemelt figyelmet szentelni egy ilyen gépnek.Forró víz és őrölt kávé (kávébab), melyek találkozása a világon mindenkit magával ragad. Kávét főzni nem egy bonyolult művelet, de igazán jó kávét főzni már művészet. Ugyanis nem mindegy a kávéőrlemény finomsága, a víz nyomása és persze annak a hőfoka. Az elismert kávészakértők szerint minimum 90, de maximum 96 fokos lehet a tökéletes kávéélmény érdekében.

De természetesen legalább ugyan ilyen fontos a főzési időtartam és az őrlemény finomsága, épp ezért hazánkban az eszpresszó a leginkább alkalmazott technika. A minőségi kávészemeken és a kifinomult főzési technikán túlmutatóan azonban a kávégépek is nagyban hozzájárulnak a végeredményhez. Épp ezért cégünk kizárólag olyan kávégépek forgalmazásával foglalkozik, melyek mind a vendéglátóipar, mind az otthoni fogyasztás világában maradéktalanul megállja a helyét.

HOGYAN VÁLASSZUNK KÁVÉGÉPET?

Először is járjuk körbe a felhasználási módot vagyis, hogy a kávégép otthoni vagy irodai, vagy vendéglátós közegben kell, hogy üzemeljen. Természetesen minden esetben, de leginkább az utóbbi közegben való alkalmazáskor kiemelten fontos a kávégép esztétikája, hiszen a legtöbbször központi szerepet tölt be a pultban.

MILYEN KÁVÉGÉPEKET KÍNÁLUNK VEVŐINKNEK?

SanRemo Caffe Racer

Futásra született, acél szívű!!

A Sanremo Café Racer egy erős és megbízható gép, könnyen kezelhető, sokoldalú és stílusos. Egy egyedülálló, nagy teljesítményű kávéfőző, amely minden kávé szakember számára készen áll.

 

 

Az egyes csoportok Smart-touch beállítása

 

MULTIBOILER RENDSZER

  • Maximális hőstabilitás
  • SOFT PRE-INFUSION Flowactive rendszer
  • A vízáramlás és az infúzió előtti idő pontos szabályozásához innovatív „All in one” rendszer, amely lehetővé teszi a különböző formájú és magasságú konténerek tárolását

 

EASY SERVICE

  • Könnyű hozzáférés a belső részekhez a gyors és egyszerű technikai segítségnyújtáshoz

 

VOLUMETRIC PUMP PERFORMANCE

  • Magas és állandó nyomás minden körülmények között

 

ENERGIATAKARÉKOS RENDSZER

  • Szigetelés és intelligens energiagazdálkodás az energia 30% -ának megtakarításához
TípusSzélességMélységMagasságFeszültségBoilerEl.teljesítményBruttó súly
2 gr 877 mm 680 mm 534 mm 400 V 8 liter 7.03 kW 97 kg
3 gr 1050 mm 680 mm 534 mm 400 V 10 liter 5,6 kW 102 kg

 

 

Kérjen ajánlatot!
Név
E-mail cím
Melyik termékünk érdekli?
Üzenet
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Név
E-mail cím
Tárgy
Üzenet
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot