SZERVIZ

Zajos a kávégépe, nem fűt fel a készüléke? Vagy ereszti a vizet és áll a víz a gép alatt ? Esetleg nem gőzöl rendesen vagy csak a kávéja lett hideg és izetlen ? Ha a kérdések közül legalább egyre igen a válasza, akkor jó eséllyel a kávégépben van a hiba. Hozza el hozzánk az elromlott kávégépet vagy kérje a helyszíni szervizünket!

 

Országos szervizünk budapesti központtal működik - jelenleg több szerelőnk járja az utakat. A magyarországi teljes lefedettséget szerződéses partnereink garantálják. Budapesten és vidéken egyaránt, a hibabejelentéstől számított 24 órán belül kiszállunk. A cserélt alkatrészekre és munkánkra garanciát vállalunk, nagy javítás esetén cseregépet biztosítunk.
Saját műhelyünkben vállaljuk professzionális gépek javítását és felújítását. Vállaljuk továbbá túrajáratban gépek rendszeres karbantartását. Új gép vásárlása esetén, régi gépét - állapotfelmérés után - beszámítjuk!

 

Milyen kávégépek szervizelésével foglalkozunk?

Karos kávéfőzőgépek: SanRemo, BFC, Lsm, Rancilio, Spaziale, Astoria, Cimballi, LaSanMarco Expobar, Iberital, Magister, Promac és hozzá tartozó darálók hibafelmérésével, javításával és a szükséges alkatrészek pótlásával foglalkozunk.

 

Amit a szervizszolgáltatásunkról tudni érdemes:

A kisebb kávégép javítások, megvárhatóak (pl: tömítések cseréje, ill. beállítás). A szuperautomata és az egy karos kávégépek akár már az átvétel napján, de maximum két munkanap alatt elkészülnek. A kávégép átvételekor hibafelmérést végzünk. A javítás megkezdése előtt telefonon vagy e-mailban értesítjük Önt a várható javítási költségekről. Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, elvégezzük a kávégép szervizelését. Jó tudni: ha kávégépe nélkülözhetetlen, meghibásodása esetén csere kávégépet tudunk biztosítani.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Név
E-mail cím
Tárgy
Üzenet
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot